Система управління якістю державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії - Биков, В.А.; Валігун, Н.П. (Ядерна та радіаційна безпека, 2009)
Розглянуто питания запровадження в Державному комітеті ядерного регулювання
України системи управління якістю, заснованої на міжнародних стандартах серії
ISO 9000. Узагальнено основні послуги, що надає комітет своїм споживачам, а також
параметри оцінки якості цих послуг, наведено основні процеси та їх взаємозв'язок. Рассмотрены вопросы внедрения в Государственном комитете ядерного
регулирования Украины системы управления качества, основанной на международных
стандартах серии ISO 9000. Обобщены основные услуги, которые предоставляет
комитет для своих потребителей, а также параметры оценки качества этих услуг,
приведены основные процессы и их взаимосвязь. The issue was considered on implementing quality management system based on the international
standards of ISO 9000 series in the State Nuclear Regulatory Committee of Ukraine. The main services
provided by the SNRCU to its consumers as well as the quality assessment parameters of these services
are generalized, the main processes and their interaction are stated.