Аналіз впливу заходів з підвищення безпеки енергоблока № 1 Рівненської АЕС на цільові показники безпеки - Горпинченко, О.М.; Немоловський, Є.О.; Лігоцький, О.І. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Для оцінки впливу заходів з підвищення безпеки енергоблока № 1 Рівненської АЕС на цільові показники
безпеки проведено розрахунки частоти пошкодження активної зони, частоти граничного аварійного викиду
радіоактивних речовин та частоти пошкодження палива для басейну витримки, а також порівняння їх
значень до і після впровадження заходу. Для оценки влияния мероприятий по повышению безопасности энергоблока № 1 Ровенской АЭС на
целевые показатели безопасности выполнены расчеты частоты повреждения активной зоны, частоты
предельного аварийного выброса радиоактивных веществ и частоты повреждения топлива для бассейна
выдержки, а также сравнение их значений до и после внедрения мероприятия. To assess impact of Rivne NPP power unit No.1 safety enhancement measures on safety targets, core damage
frequency, frequency of boundary emergency radioactive release and fuel damage frequency for cooling pool have
been calculated and their values have been compared before and after measure implementation.