Про сейсмічність зони Оашського розлому - Скакальська, Л.В.; Малицький, Д.В. (Теоретичні та прикладні аспекти геоінформатики, 2010)
Авторами здійснено спробу оцінити сейсмічну активність Карпатського регіону та його частини – ділянки Оашського розлому, за загальною річною деформацією, магнітудою, перебігом енергій, сейсмічним моментом, енергією деформації, довжиною та площею розриву. Авторами предпринята попытка оценить сейсмическую активность Карпатского региона в целом и его части – зоны Оашского разлома, по общей годовой деформации, магнитуде, изменении энергий, сейсмическому моменту, энергии деформаций, длине и площади разрыва. The seismicity of the Carpathian region and Oashskyy crust, specifically, by strain rate estimate, by magnitude, course of the seismic energies, seismic moment, by deformation energy, by strain seismotectonic dyslocation, rupture square was characterized.