Структура бази даних зсувних зміщень в районі автомобільної дороги Сімферополь-Ялта-Севастополь - Фріндт, М.Т. (Теоретичні та прикладні аспекти геоінформатики, 2010)
Розглянуто поширення зсувів на автомобільній дорозі Сімферополь-Ялта-Севастополь. Описано методику створення бази даних у зв’язку з накопиченням інформації на паперових носіях, представлено її можливу структуру. Оцінено доцільність використання геоінформаційних технологій для моделювання зсувного процесу. В статье рассмотрено распространение оползней на автомобильной дороге Симферополь-Ялта-Севастополь. Описана методика создания базы данных в связи с накоплением информации на бумажных носителях. Представлена возможная структура базы данных. Оценена целесообразность использования геоинформационных технологий для моделирования оползневого процесса. In this paper consider landslide distribution on the Simferopol-Yalta-Sevastopol highway. Described the technique for database creation in connection with accumulated of the paper information. The possible structure of database is presented. Estimated expediency of the geoinformation technologies used for modeling landslide process.