Аналіз нормативної документації на труби, елементи і деталі трубопроводів для атомно-енергетичного комплексу України - Вахрушева, В.С.; Буряк, Т.М.; Ярошенко, Н.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2012)
Проаналізовано стандарти і технічні умови на труби та деталі трубопроводів для АЕС.
Показано необхідність перегляду й шляхи актуалізації документів відповідно до сучасних
вимог.
Ключові слова: труба, матеріал, трубопровід, нормативний документ, актуалізація. Проанализированы стандарты и технические условия на трубы и детали трубопроводов
для АЭС. Показана необходимость пересмотра и пути актуализации документов
в соответствии с современными требованиями.
Ключевые слова: труба, материал, трубопровод, нормативный документ, актуализация. Standards and technical specifications on tubes and parts of NPP piping are analyzed. The
necessity for revision and updating of documents in compliance with current requirements is
shown.
Keywords: tube, material, piping, regulatory document, updating