Самооцінка як метод підвищення ефективності використання досвіду експлуатації АЕС - Печериця, Л.М.; Лігоцький, О.І.; Печериця, О.В.; Тарасенко, В.М. (Ядерна та радіаційна безпека, 2012)
Наведено стислий опис системи врахування досвіду експлуатації АЕС, висвітлено роль самооцінки
в підвищенні ефективності використання досвіду експлуатації, представлено огляд міжнародної та
вітчизняної практик виконання самооцінок, а також огляд особливостей, проблем та шляхів
вдосконалення самооцінки ефективності системи врахування досвіду експлуатації в Україні. Приведено краткое описание системы использования опыта эксплуатации АЭС, показана роль
самооценки в повышении эффективности использования опыта эксплуатации, представлен обзор
международной и отечественной практики выполнения самооценок, а также обзор особенностей,
проблем и путей усовершенствования самооценки системы использования опыта эксплуатации
в Украине. The paper contains a brief description of the procedure for implementation of operational experience,
focuses on the role of self-assessment in efficient use of operational experience, presents a review of
international and national practices of self-assessment and review of the main features, issues and ways to
improve self-assessment of efficient use of operational experience in Ukraine.