Узагальнений аналіз порушень у роботі АЕС України з блоками ВВЕР за період 2001—2011 рр. - Гашев, М.Х.; Лігоцький, О.І.; Недбай, С.В.; Носовський, А.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2012)
Наведено аналіз порушень, що сталися на АЕС України з блоками ВВЕР протягом 2001—2011 рр., за
рядом напрямів, які характеризують експлуатаційну безпеку. Приведен анализ нарушений, произошедших на АЭС Украины с блоками ВВЭР на протяжении 2001—
2011 гг., по ряду направлений, характеризующих эксплуатационную безопасность. The paper analyzes the operational events that occurred at Ukrainian NPPs with WWER units during 2001–
2011 in a series of areas characterizing operational safety.