Політична „матриця” громадянського суспільства - Біла, С. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
Рецензія на монографію: Зеленько Г. І. Політична „матриця” громадянського суспільства (досвід країн Вишеградської групи та України). – К.: „Знання України”, 2007. – 336 с.