Результати оцінки рівня безпеки енергоблока № 1 Рівненської АЕС - Лігоцький, О.І.; Мелешко, Г.Г.; Завізіон, Е.О. (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
Наведено результати оцінки рівня безпеки енергоблоку № 1 РАЕС, які
підтверджують прийнятний рівень його безпеки та мають використовуватися під час
проведення переоцінки безпеки. Представлены результаты оценки уровня безопасности энергоблока № 1 РАЭС,
которые подтверждают приемлемый уровень его безопасности и должны быть
использованы во время проведения переоценки безопасности. The results of safety assessment for Rivne-1 are provided to confirm that the unit has an
acceptable level of safety and to be used in safety reassessment.