Міжнародна науково-практична конференція «Науково-технічна підтримка регулювання ядерної та радіаційної безпеки» (Ядерна та радіаційна безпека, 2012)
22 березня 2012 року в м. Києві (Україна) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Науково-технічна підтримка регулювання ядерної та радіаційної безпеки» з нагоди 20-річчя створення Державного науково-технічного центра з ядерної та радіаційної безпеки (ДНТЦ ЯРБ). Її організаторами виступили Державна інспекція ядерного регулювання України, Національна академія наук України та ДНТЦ ЯРБ.
Мета конференції — обмін досвідом між організаціями науково-технічної підтримки органів державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки різних країн, обговорення ролі й стратегічних дій з підвищення рівня безпеки ядерних технологій. On 22 March 2012 International Scientific Conference “Scientific and technical support to regulation of nuclear and radiation safety” devoted to the 20th anniversary of the State Scientific and Technical Center for Nuclear and Radiation Safety was held in the city of Kyiv.
The conference was arranged by the State Nuclear Regulatory Inspectorate of Ukraine, National Academy of Sciences of Ukraine and State Scientific and Technical Center for Nuclear and Radiation Safety.
The main objective of the conference was the exchange of experience between technical support organizations of state nuclear regulatory authorities of different countries, discussion of the role and strategic actions on improving the safety of nuclear technologies.