Ювілеї. Володимир Іванович Богорад (Ядерна та радіаційна безпека, 2013)
Сердечно вітаємо з 50-річчям директора Державного підприємства «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки» (ДНТЦ ЯРБ), кандидата технічних наук Громова Григорія Володимировича