Совершенствование процесса проведения противоаварийных тренировок - Турбаевский, В.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2013)
Описано программное обеспечение, разработанное для решения задачи предоставления наглядных
реалистичных прогнозов последствий потенциальной радиационной аварии для подготовки и
проведения противоаварийных учений. Описано програмне забезпечення, розроблене для вирішення зпитання з надання наочних
реалістичних прогнозів наслідків потенційної радіаційної аварії для підготовки та проведення
протиаварійних навчань. The paper describes the software developed for visual realistic prognoses of consequences from a
potential radiological accident for preparation and conduct of emergency drills.