Ювілеї. Кондратьєв Сергій Миколайович (Ядерна та радіаційна безпека, 2014)
Щиро вітаємо начальника відділу зняття з експлуатації Державного підприємства «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки» (ДП «ДНТЦ ЯРБ»), члена редколегії журналу «Ядерна та радіаційна безпека», кандидата фізико-математичних наук Сергія Миколайовича Кондратьєва з 60-річчям