Ювілеї. Носовський Анатолій Володимирович (Ядерна та радіаційна безпека, 2014)
Щиро вітаємо заступника директора з наукових питань Державного підприємства «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки», головного редактора журналу «Ядерна та радіаційна безпека», доктора технічних наук, професора Носовського Анатолія Володимировича з 60-річчям!