Вплив механічного пошкодження та первинних ліпоксигеназних продуктів на активність ліпоксигенази з бульб картоплі
Дослiджено вплив механiчного пошкодження, 15-гiдропероксиду арахiдонової кислоти та 13-гiдропероксиду лiнолевої кислоти на активнiсть лiпоксигенази (ЛО) картоплi. Показано змiни активностi ЛО при дiї первинних лiпоксигеназних продуктiв i механiчного пошкодження. Обговорюється можливий шлях залучен...
Збережено в:
| Дата: | 2015 |
|---|---|
| Автори: | , , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2015
|
| Назва видання: | Доповіді НАН України |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/97583 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Вплив механічного пошкодження та первинних ліпоксигеназних продуктів на активність ліпоксигенази з бульб картоплі / В.М. Копіч, Г.І. Харитоненко, Т.Д. Скатерна, О.В. Харченко // Доповіді Національної академії наук України. — 2015. — № 9. — С. 98-104. — Бібліогр.: 15 назв. — укр. |