Двоїстість Шура–Вейля для унітарної групи II₁-фактора - Нессонов, М.І. (Доповіді НАН України, 2015)
Одержано аналог класичної двоїстостi Шура–Вейля для унiтарної групи довiльного II₁-фактора. Получен аналог классической двойственности Шура–Вейля для унитарной группы произвольного II₁-фактора. We obtain an analogue of the Schur–Weyl duality for the unitary group of an arbitrary II₁-factor.