Нерiвнiсть Хардi та конструкцiя генератора C₀-групи з власними векторами, що не утворюють базис - Скляр, Г.М.; Марченко, В.А. (Доповіді НАН України, 2015)
Наведено конструкцiю генератора лiнiйно зростаючої C₀-групи iз простими чисто уявними власними числами, що згущуються на нескiнченностi, та власними векторами, що не утворюють базис. Представлена конструкция генератора линейно растущей C₀-группы с простыми чисто
мнимыми собственными числами, которые сгущаются на бесконечности, и собственными векторами, не образующими базис. The construction of the generator of linearly growing C₀-group with simple purely imaginary eigenvalues,
which cluster at infinity, and eigenvectors not forming a basis, is presented.