Тенденції та перспективи розвитку сайтобудування, їх вплив на архівне копіювання веб-сайтів - Купрунець, Т.Я. (Архіви України, 2013)
Окреслено причини популярності мережі Інтернет як середовища та веб-
сайту для подання задокументованої інформації, розглянуто основні тенденції
розвитку технологій створення веб-сайтів, проаналізовано вплив зазначених
тенденцій на архівне копіювання веб-сайтів. Очерчены причины популярности сети Интернет как среды и веб-сайта
как средства представления задокументированной информации, рассмотрены
основные тенденции развития технологий создания веб-сайтов, проанализировано
влияние указанных тенденций на архивное копирование веб-сайтов. The author defines the reasons of the popularity of the Internet as the environment
and the website for the presentation of the documental information, considers
the main tendencies of the development of the creative technologies of websites,
analyses the impact of dedicated tendencies on the archival copying of websites.