Школа Миколи Мурашка у документах ЦДАМЛМ України - Дубовик, С.О. (Архіви України, 2013)
Подано характеристику основних архівних фондів Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва України про Київську рисувальну школу М.І.Мурашка та її роль у становленні національних кадрів українських художників. Охарактеризованы основные архивные фонды Центрального государственного архива-музея литературы и искусства о Киевской рисовальной школе Н.И. Мурашко и ее роли в становлении национальных кадров украинских художников. The article presents the characteristics of the main archival fonds of the Central State Archives Museum of Literature and Arts of Ukraine of the M.I. Murashko Kyiv drawing school, and its role in the process of coming-to-be of the national Ukrainian painters.