Дискурс шістдесятництва в українському документальному кіно (за документами ЦДКФФА України ім. Г.С. Пшеничного) - Касян, Л.Г. (Архіви України, 2013)
Здійснено аналіз кінодокументів із фондів Центрального державного кінофотофоноархіву України ім. Г.С. Пшеничного, які висвітлюють явище
шістдесятництва в історії України ХХ століття. Проанализированы кинодокументы из фондов Центрального государственного кинофотофоноархива Украины им. Г.С. Пшеничного, которые освещают явление шестидесятничества в истории Украины ХХ века. The article analyses the cinematographic documents of the collections of Central
State Archives of audio, video and visual documents of Ukraine named after H.S. Pshenychnyi, that highlight the phenomenon of Sixtiers in the history of Ukraine in the 20 century.