Документи фонду Рівненського повітового суду як джерело з вивчення історії Волині кінця ХIII – 70-х років ХIХ ст. - Леонова, Л.А. (Архіви України, 2013)
Аналізується склад та з’ясовується інформаційний потенціал документів
у архівному фонді Рівненського повітового суду, подається за різними параметрами їх кількісна характеристика. Анализируется состав и выясняется информационный потенциал документов в архивном фонде Ровенского уездного суда, по разным параметрам представлена их количественная характеристика. The author analyses the content and shows up the informational potential of documents, stored in the Rivne County Court, also presents the quantity characteristics of these documents on different parameters.