Питання архівного права на сторінках часопису "Архейон” 1927–1939 рр. - Кравченко, М.В. (Архіви України, 2013)
Подано короткий огляд створення та видання архівного журналу “Архейон” у зв’язку з проблематикою архівного права у публікаціях на його сторінках та визначено місце часопису в інтелектуальному просторі архівістів у даному контексті. Дан краткий обзор истории создания и издания архивного журнала
“Архейон” в связи с затронутой в публикациях на его страницах проблематикой
архивного права и определено место журнала в интеллектуальном пространстве
архивистов в этом контексте. There is presented the review of establishment and publishing of the “Archeion”
archival journal due to the problems of archival legislation on its pages. The
author also indicates the place of journal in the archival intellectual sphere on those
problems.