Робота із зверненнями громадян у Центральному державному архіві громадських об’єднань України: досвід, стан, проблеми - Легкоступ, М.М. (Архіви України, 2014)
Досліджено організацію роботи із зверненнями громадян у ЦДАГО України та розкрито особливості виконання запитів різної тематики. Подано коротку характеристику фондів, що найчастіше використовуються для підготовки відповідей. Исследована организация работы с обращениями граждан в ЦГАОО Украины и раскрыты особенности выполнения запросов разной тематики. Подана короткая характеристика фондов, которые чаще всего используются для подготовки ответов. The author investigates the organization of responding on requests of citizens in the Central State Archives of the Public Organizations of Ukraine and the ways of responding on the thematically different requests. There is given short characteristics of the collections, more often used for preparing of responses.