Проблеми перероблення описів та переведення на єдині форми обліку фондів Компартії України - Лєннікова, Н.В.; Дем’янов, В.М. (Архіви України, 2014)
Розглянуто основні проблеми щодо перероблення описів та переведення на єдині форми державного обліку фондів Компартії України, а також практичний досвід їх вирішення в Державному архіві Луганської області. Рассмотрены основные проблемы переработки и перевода на единые формы государственного учёта фондов Компартии Украины, а также практический опыт их решения в Государственном архиве Луганской области. The authors consider the main problems in processing of inventories and their
transferring to the unified form of collections register of the Communist Party of
Ukraine, as well as practical experience of the State Archives of Luhansk Region.