Документальні свідчення про С. В. Руднєва – видатного діяча партизанського руху в період Великої Вітчизняної війни - Власенко, С.І. (Архіви України, 2014)
Подано добірку документів із фондів Центрального державного архіву громадських об’єднань України, що доповнюють характеристику особистих та професійних рис комісара Сумського партизанського з’єднання Семена Васильовича Руднєва. Представлена подборка документов из фондов Центрального государственного
архива общественных объединений Украины, которые дополняют
характеристику личных и профессиональных качеств комиссара Сумского
партизанского соединения Семена Васильевича Руднева. There is given the collection of documents of the Central State Archives of
Public Organizations of Ukraine, that complete the critics of the personal and professional
features of Semen Vasylyovych Rudnev, the commissar of Sumy Partisan’s
formation.