Архівіст – професія, покликання, доля (до 100-річчя Г. С. Пшеничного) - Касян, Л.Г. (Архіви України, 2014)
Публікується добірка фотодокументів із фондів Центрального державного кінофотофоноархіву України ім. Г. С. Пшеничного, що висвітлює діяльність українського архівіста, організатора архівної справи Г. С. Пшеничного. Публикуется подборка фотодокументов из фондов Центрального государственного кинофотофоноархива Украины им. Г. С. Пшеничного, которая освещает деятельность украинского архивиста, организатора архивного дела Г. С. Пшеничного. There is published the collage of photo documents of the fonds of the
Central State Audio and Visual Documents Archives of Ukraine named after H.S.
Pshenychnyi, that highlights the life activity of Ukrainian archivist and organizer of
archival affairs H.S. Pshenychnyi.