Розширене засідання колегії Державної архівної служби України (Архіви України, 2014)
18 березня 2014 р. відбулося розширене засідання колегії Укрдержархіву, на якому обговорено підсумки роботи архівних установ та установ страхового фонду документації у 2013 році та їх завдання на 2014 рік.