Документи про Т. Г. Шевченка у фондах ЦДАГО України - Антоненко, В.В.; Батрак, Л.В. (Архіви України, 2014)
Подано огляд комплексу документів про Т.Г. Шевченка, що зберігаються у Центральному державному архіві громадських об’єднань України. Проаналізовано становлення традиції вшанування пам’яті великого українського поета. Подан обзор комплекса документов о Т. Г. Шевченко, который хранится в Центральном государственном архиве общественных объединений Украины. Проанализировано становление традиции чествования памяти великого украинского поэта. There is given the review of the complex of documents about T.H. Shevchenko,
stored in the Public Associations Central State Archives of Ukraine and nalyzed the
formation of the tradition of honoring the memory of the great Ukrainian poet.