Галузевому державному архіву СБ України – 20 років - Даневич, Л.Г. (Архіви України, 2014)
Подається стисла інформація про створення та доступ до документів Галузевого державного архіву Служби безпеки України, про його участь у державних та міжнародних наукових та науково-пошукових проектах. Представлена краткая информация о создании и доступе к документам
Отраслевого государственного архива Службы безопасности Украины, его
участие в государственных и международных научных и научно-поисковых
проектах. There is given short information about the establishment of the Branch State
Archives of the Security Service of Ukraine, the access to the documents; the
participation of the archives in the State and international scientific and retrieval
projects.