Пам’яті Емлена Володимировича Соботовича (Геоінформатика, 2013)
10 березня 2013 р. обірвалося життя Емлена
Володимировича Соботовича, академіка НАН України, видатного вченого, який зробив неоціненний
внесок у розв'язання глобальних геохімічних,
геологічних, космічних та екологічних проблем.