Застосування інтегрального просторового геолого-геофізичного моделювання для уточнення особливостей геологічної будови Магдалинівської западини - Петровський, О.П.; Слободянюк, С.О.; Ганженко, Н.С.; Федченко, Т.О.; Онищук, О.М. (Геоінформатика, 2013)
На основі технології інтегральної інтерпретації комплексу гравіметричних та інших геолого-геофізичних даних створено інтегральну просторову геогустинну модель Магдалинівської площі і виділено ділянки поширення відкладів з покращеними колекторськими властивостями. На основі технології інтегральної інтерпретації комплексу гравіметричних та інших геолого-геофізичних даних створено інтегральну просторову геогустинну модель Магдалинівської площі і виділено ділянки поширення відкладів з покращеними колекторськими властивостями. Based on integral interpretation of the complex gravity and other geological and geophysical data, an integral spatial model of Magdalynivskoyi area was created, and areas of distribution of deposits with improved reservoir properties were identified.