Інформація про Третій Міжнародний науково-практичний семінар з питань ядерної та радіаційної безпеки (Ядерна та радіаційна безпека, 2010)
5 грудня 2009 р. виповнилося 9 років з дня створення незалежного органу з ядерної та радіаційної безпеки Державного комітету ядерного регулювання України. Вже втретє свій день народження Держатомрегулювання відзначав проведенням Міжнародного науково-практичного семінару з питань ядерної та радіаційної безпеки, цього разу у співробітництві зі Шведським органом радіаційної безпеки (SSM).