Формування інституцій та інститутів державних фінансів в трансформаційній економіці - Хохич, Д.Г. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Переход к социально-ориентированной рыночной экономике – тяжелый и длительный процесс. Трансформация институтов командно-административной системы и создания рыночных институтов требует времени. Перехід до соціально-орієнтованої ринкової економіки – важкий і тривалий процес. Трансформація інститутів командно-адміністративної системи і створення ринкових інститутів потребує часу.