Концептуальні підходи прибуткового оподаткування громадян - Шмир, І.П. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Задание статьи – исследовать взгляды относительно особенностей прибыльного налогообложения компоративно; классифицировать взгляды исследователей; определить самые оптимальные подходы из них для Украины. Завдання статті – дослідити погляди щодо особливостей прибуткового оподаткування компоративно; класифікувати погляди дослідників; визначити найоптимальніші підходи з них для України.