Iснування глобальних атракторiв для iмпульсних динамiчних систем - Капустян, О.В.; Перестюк, М.О. (Доповіді НАН України, 2015)
Дослiджується iснування глобальних атракторiв для iмпульсних динамiчних систем,
що мають траєкторiї з нескiнченною кiлькiстю iмпульсних збурень. Для параболiчного нелiнiйно збуреного рiвняння з iмпульсним впливом доведено iснування глобального атрактора. Исследуется существование глобальных аттракторов для импульсных динамических систем, которые имеют траектории с бесконечным числом импульсных возмущений. Для параболического нелинейно возмущенного уравнения с импульсным воздействием доказано существование глобального аттрактора. The existence of global attractors for impulsive dynamical systems, which have trajectories with
infinite number of impulsive perturbations, is investigated. We have proved the existence of a global
attractor for a parabolic equation with nonlinear perturbation.