Генерация автоколебаний струи, натекающей на клин - Вовк, И.В.; Малюга, В.С. (Доповіді НАН України, 2015)
Численно решена задача о натекании затопленной струи на жесткий клин. Исследован
как переходный процесс зарождения колебаний струи, так и установившиеся автоколебания. Чисельно розв’язано задачу про натiкання затопленого струменя на жорсткий клин. Дослiджено як перехiдний процес зародження коливань струменя, так i усталенi автоколивання. The problem of a submerged jet running around a rigid wedge is studied numerically. We consider
both the transient process of jet oscillation initiation and the sustained self-excited jet oscillations.