Аналіз польського досвіду розвитку сільського господарства - Мащенко, Є.Ю. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто можливі напрями ведення сільського господарства і досвід польського фермерства та його можливість адаптації до наших умов. Виділено необхідні заходи, що сприятимуть розвитку села та сільського господарства в цілому. The possible directions of agriculture in Ukraine and the experience of
Polish farming were reviewed, with its adaptability to our conditions. The necessary measures were selected that contribute to rural development and agriculture in General.