Авіаційні перевезення як складова інтеграційного потенціалу Українського Причорномор’я - Миколайчук, М.М.; Миколайчук, Н.С.; Миколайчук, К.М. (Економічні інновації, 2015)
У статті проаналізовано вплив розвитку авіаційних перевезень на відродження економіки та інтеграційні процеси Українського Причорномор’я, основні аспекти формування оптимальної програми авіаперевезень для перетворення туризму у рушійну силу економіки регіонів. The article analyzes the impact of air transport on economic recovery and integration processes of Ukrainian Black Sea region and the main aspects of the optimal program for converting air of tourism in the driving force of regional economies.