Наукові засади формування інноваційної моделі розвитку регіональних індустріально-аграрних інтегрованих структур - Наумова, Л.М. (Економічні інновації, 2015)
Статтю присвячено обґрунтуванню інноваційної моделі формування і розвитку регіональних інтегрованих структур підприємств з виробництва та переробки аграрної продукції. Розкрито теоретичні засади формування організаційно-економічного механізму інтегрованого об’єднання, що враховує інтереси взаємозалежних галузей і стимулює їх взаємовигідне функціонування. The article is devoted to substantiation of innovative models of
formation and development of regional integrated structures of enterprises producing and processing agricultural products. The theoretical bases of formation of organizational and economic mechanism integrated association that takes into account the interests of interconnected sectors and stimulate their mutually beneficial operation.