Основні тенденції інвестування в Україні та регіонах Українського Причорномор’я - Осипов, В.М.; Горячук, О.В. (Економічні інновації, 2015)
Здійснено аналіз основних тенденцій інвестицій в Україні та регіонах Українського Причорномор’я у 1991-2013 рр., в частині загальних обсягів інвестицій та за видам економічної діяльності, іноземних інвестицій та за джерелами фінансування, валового нагромадження, а також структурних змін інвестицій за видам економічної діяльності. It was initiated the analysis of the main investment trends in Ukraine and Ukrainian Black Sea region in 1991-2013 in terms of total investment and by economic activity, foreign investments and financing sources, gross capital formation and structural changes in investments by economic activity.