Глобалізаційні виклики та можливості для країн з перехідною економікою - Плющик, І.А.; Огородник, Р.П.; Дучинська, Н.І. (Економічні інновації, 2015)
Проведено дослідження впливу глобалізаційних процесів на розвиток країн, які розвиваються та з перехідною економікою. Визначені основні характеристики сучасних процесів інтернаціоналізації, їх вплив на національні економіки, можливості, які вони надають та рушійні сили. The influence of globalization on the development of economies in
transition is conducted. The basic characteristics of modern internationalization processes and their impact on the national economies, the opportunities they provide and their drivers are identified.