Оцінка передумов та факторів виникнення асиметріі світових ринків транспортних послуг - Познанська, І.В. (Економічні інновації, 2015)
Стаття присвячена дослідженню причин виникнення асиметрії ринків транспортних послуг, вивченню світового досвіду вирішення проблем асиметрії та особливостей її прояву на національному просторі, містить оцінку особливостей асиметрії фрахтового ринку та регіональної асиметрії. The article investigates the causes of the asymmetry of the transport market, study the world experience solving problems of asymmetry and characteristics of its manifestation on national space, containing an assessment features asymmetry freight market and regional asymmetries.