Комерціалізація результатів інноваційної діяльності крізь призму моделі «потрійна спіраль» - Попова, А.О. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто сутність моделі «Потрійна спіраль», її компонентів та принципи їх взаємодії. Визначено актуальність і можливість використання моделі «Потрійна спіраль» у процесі комерціалізації результатів інноваційної діяльності в Україні. The article considers an essence of the Triple Helix Model, its components and principles of their interaction. Topicality and possibility of its implementation in process of commercialization of results of innovation activity in Ukraine were defined.