Принципові засади удосконалення системи управління природокористуванням - Рассадникова, С.І. (Економічні інновації, 2015)
В статті досліджено принципові засади проведення міжвідомчого розмежування функцій організації та управління природокористування в Україні, що направлені на уникнення дублювання функцій та підвищенні результативності управління. Визначені ключові проблеми, комплекс базових термінів, принципових підходів, принципів та критеріїв дослідження. In the article the fundamental principles of separation of functions interagency organization and management of nature in Ukraine, aimed at avoiding duplication and improving performance management. The key problem, a set of basic terms, principles-based approach, the principles and criteria of the study.