Логістичний фактор збалансованого функціонування секторів товарних ринків - Тараканов, М.Л.; Маковеєв, А.П. (Економічні інновації, 2015)
Розкриваються передумови використання збутової логістики в якості провідної складової в забезпеченні збалансованої взаємодії секторів товарних ринків. На прикладі ринку плодоовочевої продукції, зокрема баштанних культур, визначено доцільні параметри споживчих секторів при збуті продукції в країни ЄС та запропоновано пріоритетні напрями взаємодії з сировинним та інфраструктурним секторами ринку. The preconditions of using distribution logistics as the main constituent of
ensuring the balanced interaction of the sectors of the commodity markets have been revealed. The reasonable parameters of the consumer sectors in the process of distribution of the products to the EU countries have been illustrated by the example of the horticultural products market, especially cucurbitaceous crops. The priority directions of a balanced interaction with the raw material and infrastructure sectors of the market have been suggested.