Роль вугілля як головного енергоносія при забезпеченні економічної стабільності України - Середа, Л.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто роль вугілля у формуванні економічної стабільності. Визначено актуальність дослідження, обумовленого надзвичайно важливою роллю вугілля при забезпеченні економічної стабільності України.
Ключові слова: економічна стабільність, вугільна галузь України, енергоносій.
---------- Рассмотрена роль угля в формировании экономической стабильности, одного из главных заданий – повышения роли угольной отрасли Украины. Определена актуальность исследования, обусловленного важной ролью угля при обеспечении экономической стабильности Украины.
Ключевые слова: экономическая стабильность, угольная отрасль Украины, энергоноситель.
---------- The article considers the role of coal in formation of the economic stability. The urgency of the research is defined that is explained by the important role of coal for providing the economic stability of Ukraine.
Key words: economic stability, coal industry of Ukraine, source of power.
----------