Економіко-математична модель стратегічного резерву нафти в Україні - Гальчинський, Л.Ю.; Веревенко, І.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Сформулирована задача моделирования процесса формирования Стратегического резерва нефти в Украине. Предложена модель управления Стратегическим резервом нефти и нефтепродуктов на основе методологии Стратегического резерва нефтепродуктов США (SPR). Сформульована задача моделювання процесу формування Стратегічного резерву нафти в України. Запропоновано модель управління Стратегічним резервом нафти та нафтопродуктів на базі методології Стратегічного резерву нафтопродуктів США (SPR). The problem of modelling of process of formation of the Strategic reserve of oil in
Ukraine is formulated. The model of management by the Strategic reserve of oil and
mineral oil on the basis of methodology of the Strategic reserve of mineral oil of the
USA (SPR) is offered.