Методи державного стимулювання розвитку промисловості Миколаївської області - Кожокар, Ю.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В даной статье обоснована необходимость государственного регулирования с точки зрения его влияния на элементы отраслевой экономики, а именно промышленности. Автором рассмотрено актуальные проблемы регулирования промышленного развития в условиях рыночной экономики. У даній статті обґрунтована необхідність механізму державного управління з точки зору його впливу на елементи галузевої економіки, а саме промисловості. Автором розглянуто актуальні проблеми регулювання промислового розвитку в умовах ринкової економіки. In given article necessity of state regulation from the point of view of itshis influence on elements of branch economy, namely the industry is proved. By the author it is considered actual problems of regulation of industrial development in conditions of market economy.