Європейські цінності у професійній підготовці вчителів історії (кінець ХХ – початок ХХІ ст.) - Онуфрієнко, Н.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена актуальной проблеме профессиональной подготовки
учителей истории в контексте современных интеграционных процессов. Охарактеризованы подходы к определению европейских ценностей, которые являются необходимыми при воспитании подрастающего поколения. Стаття присвячена актуальній проблемі професійної підготовки вчителів
історії у контексті сучасних євроінтеграційних процесів. Охарактеризовано
підходи до визначення європейських цінностей, що є необхідними для виховання підростаючого покоління. The article is devoted to the actual problem of teacher of history professional
training in the context of contemporary euro-integration processes. The approaches
to the definition of European values, necessary for education of a new generation
have been characterized in it.