Обґрунтування оцінки організаційно-технічного рівня виробництва методом енергетичних показників - Варава, Л.М.; Ртищев, С.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто і визначено основні передумови оцінки організаційно-технічного рівня виробництва методом енергетичних показників, визначено вплив виробничо-господарських факторів роботи гірничо-збагачувальних підприємств на організаційно-технічний рівень виробництва.
Ключові слова: енергетичні показники, гірничо-збагачувальні підприємства, виробництво.
---------- Рассмотрены и определены основные предпосылки оценки организационно-технического уровня производства методом энергетических показателей, определено влияние производственно-хозяйственных факторов работы горно-обогатительных предприятий на организационно-технический уровень производства.
Ключевые слова: энергетические показатели, горно-обогатительные предприятия, производство.
---------- The basic preconditions for production’s organizational-technical level estimation by method of energetic indexes are considered, and the influence of production-economic factors of the work of iron-ore mining and processing enterprises on organization-technical level of production is determined.
Key words: energetic indexes, iron-ore mining and dressing enterprises, production.
----------